Mariage pour Afrique
Door: Sara
Blijf op de hoogte en volg Machiel en Sara
09 Augustus 2010 | Nederland, Breda
Nu de volgende mijlpaal: ons vertrek naar Niger! Vanaf 15 augustus vertrekken we voor minimaal een jaar naar Niger waar Sara een baan heeft bij de boerenorganisatie AREN. Daar gaat ze AREN helpen bij het verbeteren van hun registratiesystemen (monitoring & evaluatiesysteem, voor de kenners). Maar eerst gaan we de Franse taal leren en een huisje zoeken MET gastenverblijf, voor alle enthousiastelingen die op bezoek willen komen.
Voor de wat minder avontuurlijke lieden: vanaf deze site zullen we jullie laten mee genieten met verhalen en foto's van ons leventje in Niamey, de hoofdstad van Niger.
Groetjes Machiel en Sara
12 Augustus 2010 - 23:02
Rien:
Aha, dus toch de grote stap nu definitief genomen! Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen.
Goede reis gewenst naar Niger, Sara; hopelijk net zo vlekkeloos als onze reis samen naar Thailand. Schrijf je af en toe wat over water daar?
Groeten,
Rien
17 Augustus 2010 - 18:37
Saskia:
He Sara (en Machiel),
Wat leuk om te lezen dat jullie zijn getrouwd. Van harte! En uiteraard heel veel (werk)plezier in Niger. Ik ben benieuwd hoe jullie alles gaan ervaren, dus ik volg jullie.
Sat Nam ;-) Saskia